Αθηνά Οικονομάκου: Η απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η πρόκληση που αποδέχτηκε

Ρομαντικό ταξίδι για δύο! Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρέθηκαν στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς εντός Ελλάδος.

Το ζευγάρι το οποίο μετρά σχεδόν 10 χρόνια κοινής ζωής, έμεινε για λίγο μακριά από τα παιδιά του, σε ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και τρυφερές στιγμές!

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την ονομαστική γιορτή του συζύγου της, ευχήθηκε και δημοσίως στον Φίλιππο Μιχόπουλο δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από το φιλί που αντάλλαξαν στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Αθηνά Οικονομάκου: Αποδέχτηκε την πρόκληση του Φίλιππου Μιχόπουλου

Ο γνωστός επιχειρηματίας αρχικά είχε τον απόλυτο έλεγχο στην οδήγηση και στο πρόγραμμα του ταξιδιού, κάτι το οποίο αργότερα “ανατράπηκε” με τη σύζυγό του να πιάνει το τιμόνι.

 

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στον σύζυγό της, ο οποίος φαίνεται να την… προκάλεσε για τις δυσκολίες στο βουνό. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο instagram βίντεο με την ίδια στη θέση του οδηγού του μίνι τζιπ της απόδρασής τους.

«Αφιερωμένο στον Φίλιππο Μιχόπουλου με αγάπη. Για να μάθεις να με προκαλείς και να με τρολάρεις συνέχεια. Ο ήχος αφαιρέθηκε σκόπιμα για ευνόητους λόγους. Χρόνια σου πολλά και πάλι bb μου, η ζωή μαζί σου είναι μια ατελείωτη περιπέτεια», έγραψε στο instagram η Αθηνά Οικονομάκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Το ξύλινο δωμάτιο το οποίο επέλεξε το ζευγάρι για την διαμονή του:

 

 

Η επίσκεψη στη Λίμνη Δόξα:

 

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Στιγμιότυπα από την απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας:

Φωτογραφίες: Instagram    

Read More

And More