Αθηνά Οικονομάκου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση, λίγο πριν μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπαίνει σε μερικά εικοσιτετράωρα η Αθηνά Οικονομάκου! Η γνωστή ηθοποιός περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα επισφραγίσει την ευτυχία της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο για δεύτερη φορά.

Ούσα ιδιαίτερα δραστήρια, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το χρόνο να οργανώσει μαζί με τους φίλους και συνεργάτες της μια επίσημη φωτογράφιση, προκειμένου να θυμάται για πάντα την κύηση της κορούλα της. Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο από τη φωτογράφιση, στην οποία μας δείχνει γυμνή την κοιλίτσα της υπό τους ήχους του ”A Mi Manera”, το οποίο αποτελεί και το τραγούδι του γάμου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

“Σήμερα συνέβη αυτό… μέσα σε μια ώρα, απλά και ξεκούραστα με τους υπέροχους-ταλαντούχους φίλους μου που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου @nikolpanagiotou @hara_papanicolaou @panosgi & @stefanialym Έγινε η φωτογράφηση αυτής την κοιλίτσας που λίγα 24ωρα πριν μπώ στον 9ο εξακολουθεί να μοιάζει με μια μπαλίτσα ακριβώς όπως την κοιλίτσα της μαμάς μου, όταν ήταν έγκυος σ´εμένα (λέει)!

Χαρούμενη που μέσα σ´όλα πρόλαβα να το κάνω κι αυτό γιατί σε αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη αμφιβάλω αν έχω 3-4 φωτογραφίες που να φαίνεται η κοιλίτσα μου, μην αφήσω παραπονεμένη την μικρή μου πριγκίπισσα. ”A Mi Manera” Gipsy Kings (το τραγούδι του γάμου μας @feeltheflownow)”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Read More

And More