Αθηνά Οικονομάκου: Η επίστροφή στην καθημερινότητά της μετά την καραντίνα! [pics,vid]

Δευτέρα 4 Μαΐου ήταν η πρώτη μέρα που σταμάτησαν τα αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας και οι Έλληνες πολίτες βγήκαμε από την… καραντίνα μας! Μπορεί η επιστροφή στην κανονικότητα να γίνεται σταδιακά και με κανόνες, ωστόσο όλοι ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Αθηνά Οικονομάκου την πρώτη μέρα… ως μια γυναίκα που αγαπά να περιποιείται τον εαυτό της, φυσικά πήγε για το απαραίτητο beaute, δηλαδή μανικιούρ και πεντικιούρ!

Το πρωί της Δευτέρας, η αγαπημένη ηθοποιός ετοιμάστηκε, βγήκε από το σπίτι της χωρίς να στείλει μήνυμα στο 13033 και επισκέφτηκε κέντρο αισθητικής των βορείων προαστίων προκειμένου να φτιάξει επιτέλους τα νύχια της, μετά από ενάμισι μήνα που τα καταστήματα ήταν κλειστά. Το επόμενο πράγμα στο πρόγραμμά της ήταν να επισκεφτεί το μαγαζί με κοσμήματα που διατηρεί στο Κολωνάκι, ώστε να τρέξει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Τα δύσκολα όμως ήρθαν την επόμενη μέρα! Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε ξανά στην ρουτίνα της, βάζοντας το ξυπνητήρι να χτυπήσει… στις 6:50 το πρωί! Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας ξύπνησε πρωί πρωί, με σκοπό να προλάβει τις δουλειές της, να φροντίσει τον γιο της Μάξιμο και να βγει επίσημα από το… mood της καραντίνας! Η μέρα ξεκίνησε με μια επίσκεψη σε παραθαλάσσια περιοχή, πριν πάει ξανά στο μαγαζί της για δουλειά. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της σειράς του Alpha “Έλα στη Θέση μου”, όπου πρωταγωνιστεί.

Πάντως στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας, η Αθηνά συνεχίζει… να φτιάχνει απολαυστικά βίντεο στο Tik ToK!

@athinao1konomakouMo-na-ma-toe 🍅 ##foryoupage ##foryou ##athinao1konomakou ##athinaoikonomakou♬ πρωτότυπος ήχος – athinao1konomakou

Read More

And More