Αθηνά Οικονομάκου: Η φάρσα που της έκανε συνάδελφός της και η απίθανη αντίδρασή της! [video]

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τρεις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει πιο δυναμική, πιο φρέσκια και πιο αληθινή από ποτέ. Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 οι γνώριμοι αγαπημένοι ήρωες, και όχι μόνο αυτοί, έρχονται για 4η χρονιά και είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες τους.

Οι ηθοποιοί, εδώ και πολύ καιρό, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να καθηλώσει ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές. Το κλίμα που επικρατεί στα πλατό είναι πολύ άψογο, καθώς οι συντελεστές της σειράς έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Αυτό, άλλωστε, γίνεται εύκολα αντιληπτό από όποιο ακολουθεί τους πρωταγωνιστές του «Έλα στη θέση μου» στο Instagram, όπου καθημερινά μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από τις μοναδικές στιγμές που ζουν όλοι μαζί.

Αυτή τη φορά, ο Μαρίνος Κόνσολος δημοσίευσε στα InstaStories του ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας στους followers του την απίστευτη φάρσα που έκανε στην Αθηνά Οικονομάκου. Όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, η Αθηνά ανοίγει μία πόρτα και ξαφνικά και ο Μαρίνος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της βγάζοντας μια δυνατή κραυγή. Εκείνη τρομάζει εμφανώς και αναφωνεί: “Αει στο διάτανο…”, ενώ στη συνέχεια χαμογελάει αμήχανα, έχοντας καταλάβει την απρεπή κουβέντα πήγε να ξεστομίσει.

Εμείς πάντως γελάσαμε πολύ με την αντίδρασή της!

Read More

And More