Αθηνά Οικονομάκου: Η ηχηρή απουσία από το γάμο της και η δημόσια “απολογία”

Η Αθηνά Οικονομάκου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άντρα της ζωής της, τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο στο Γύθειο, διάλεξε το νησί των Ανέμων για το θρησκευτικό του γάμο και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται στη Μύκονο. Σχεδόν όλα! Υπάρχουν κι αυτοί που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια που φρόντισε να “απολογηθεί” δημόσια αλλά και να στείλει τις ευχές της στην καλή της φίλη και συνάδελφο.

Ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από συνεργασίες τους αλλά και από τις δημιουργίες της Αθηνάς, η Ζέτα έγραψε τα παρακάτω λόγια:

“Σήμερα γάμος γίνεται!
Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από δω! Την Αθηνά Οικονομάκου την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί! Από τότε έως τώρα την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωη που θέλει και ονειρεύτηκε! Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της, ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό. Οι ρόλοι όμως που την απογείωσαν είναι αυτός της μάνας και συζύγου! Την αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και γαλήνια από ποτε!


Σου ευχομαι πάντα να γελάς, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχετε πάντα ένα κοινό στόχο!”

Read More

And More