Αθηνά Οικονομάκου: Η καραντίνα, οι αποκαλύψεις για τον γιο της και η επιθυμία για δεύτερο παιδί!

To “Question Sticker” έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε με τη σειρά της στο… παιχνίδι αυτό εν μέσω καραντίνας και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία το τελευταίο διάστημα μένει σπίτι, μιας και έχει καταλάβει καλά ότι ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι κατά της πανδημίας του φονικού ιού που μαστίζει την υφήλιο, αρχικά, αποκάλυψε πώς περνάει την καραντίνα με την οικογένειά της.

Ακόμα, δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί πώς γνώρισε τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και πόσο διαφορά ηλικίας έχουν, ενώ δεν έκρυψε ότι και οι δύο είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού. Φυσικά, πολλές ήταν και οι ερωτήσεις που αφορούσαν τον γιο της, Μάξιμο, αλλά και τα μυστικά της για τέλειο κορμί.

Δες τι απάντησε η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” για…

  • την καραντίνα:

  • τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο:

  • τον γιο της, Μάξιμο:

  • την γυμναστική που κάνει προκειμένου να είναι πάντα fit:

 

Read More

And More