Αθηνά Οικονομάκου: Η Μύκονος παραμένει το αγαπημένο της νησί! Μίνι εξόρμηση με τον άντρα της [pics,vid]

Η Μύκονος παραμένει το αγαπημένο της νησί και όχι άδικα, αφού εκεί γνώρισε τον άντρα της ζωής της και παντρεύτηκαν (για τρίτη φορά) το περασμένο φθινόπωρο! Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μπορεί το φετινό καλοκαίρι να εγκαταστάθηκε στην Σαντορίνη, αλλά όποτε μπορεί πετάγεται στο κοσμοπολίτικο νησί για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές. Βλέπεις, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος άνοιξε νέα ξενοδοχειακή μονάδα στο μαγευτικό κυκλαδίτικο νησί, και όπως ήταν επόμενο η αγαπημένη ηθοποιός και ο γιος τους, Μάξιμος, ακολούθησαν τον μπαμπά τους! Βέβαια και το ξενοδοχείο στην Μύκονο καλά κρατεί, οπότε το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πεταχτεί  για λίγες ημέρες!

Η όμορφη Αθηνά πήρε το πλοίο και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κοσμοπολίτικο νησί! Φυσικά, ως λάτρης των social media και ειδικότερα του Instagram, δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο από τις βόλτες της στα γραφικά στενάκια της Μυκόνου όσο και από τις εξόδους της με φίλους και τον σύζυγό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου απόλαυσε τις βουτιές της στο ξενοδοχείο του Φίλιππου αλλά και δροσερά cocktails, αφήνοντας για λίγο τις οικογενειακές της υποχρεώσεις στην άκρη και περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον άντρα της.

Άλλο ένα καλοκαίρι που η Αθηνά Οικονομάκου δεν άντεξε μακριά από την Μύκονο!

Read More

And More