Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα φωτογραφία από το Γύθειο και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη!

Τις διακοπές της στη γενέτειρά της, το όμορφο Γύθειο απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου με την οικογένειά της και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και δεν σταματά να μοιράζεται στα Social media αγαπημένες φωτογραφίες και video.

Η όμορφη Αθηνά, μάλιστα, αν και επισκέπτεται συχνά την οικογένειά της στο Γύθειο πάντα μαγεύεται από την ομορφιά του τοπίου και τη φιλοξενία των κατοίκων. Έτσι, εκτός από το ηλιοβασίλεμα και τις εξορμήσεις της στις παραλίας, ανέβασε στο Instagram της και μια φωτογραφία από το πιο γραφικό σημείο της περιοχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αχ Γυθειάκι μου όμορφο…».

Το post της μάλιστα, σχολίασαν οι φίλοι και οι followers της, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν λίγες μέρες αποχώρησε συγκινημένη από την τηλεόραση βρίσκεται στην Άνδρο με την οικογένειά της και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Και μόλις είδε τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου σχολίασε: «Καλοκαιράκι  να περνάτε υπέροχα».

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στην Αθηνά Οικονομάκου!

Read More

And More