Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα καθημερινότητα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους [pics]

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει με άνεση στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς μας και ως φύσει αισιόδοξος άνθρωπος εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει μία παύση σε όλες τις υποχρεώσεις της, αφού από τη μία τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου” έχουν σταματήσει και από την άλλη οι δουλειές για τις εταιρείες μπορούν τα τακτοποιηθούν και από το σπίτι.

Έτσι, η Αθηνά Οικονομακου έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, γεγονός που μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια απολαμβάνει τον άπλετο χρόνο με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και των δυο ετών γιο τους, Μάξιμο. Μπορεί η ηθοποιός να λατρεύει την οικογένειά της, όμως οι έντονοι ρυθμοί της δουλειάς και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος δεν της έδιναν το δικαίωμα να τη χαρεί.

Πλέον, το παιχνίδι με τον πρίγκιπά της είναι ατέλειωτο, είτε στον κήπο είτε εντός σπιτιού, ενώ οι περισσότερες εκκρεμότητες του σπιτιού έχουν ήδη μπει σε τάξη. Τα πρωινά βρίσκουν την Αθηνά Οικονομάκου στο γραφείο που δημιούργησε στην αυλή της, τα μεσημέρια μεταφέρεται στην κουζίνα όπου μαγειρεύει τα αγαπημένα φαγητά των αγοριών της ενώ τα βράδια παίζει τάβλι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δες φωτογραφίες: 

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει για τα καλά στους νέους ρυθμούς της ζωής της!

Read More

And More