Αθηνά Οικονομάκου: Η ποδηλατάδα στη γειτονιά της και οι μαγειρικές της ικανότητες που μας ξάφνιασαν! [pics]

Γνωρίζοντας καλά ότι η μάχη απέναντι κορονοϊό πρέπει να είναι συλλογική, η Αθηνά Οικονομάκου παραμένει εδώ και αρκετό καιρό κλεισμένη στο σπίτι της, έχοντας λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της ίδιας, αλλά και της οικογένειάς της. Πλέον, η αγαπημένη ηθοποιός έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, αφού σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει μπει μια μικρή παύση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, τον οποίο φροντίζει να αξιοποιεί εποικοδομητικά.

Η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” αφιερώνει σχεδόν όλη τη μέρα της στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και στον γιο τους, Μάξιμο, ενώ βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως για γυμναστεί, προκειμένου να διατηρήσει τις αναλογίες της. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα φόρεσε τα αθλητικά της και έκανε… ποδηλατάδα στην γειτονία της, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό. Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, δεν δίστασε να βγάλει δύο seflies και να τις αναρτήσει στο προφίλ της, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “#no6 outdoor workout. Εσύ τι γυμναστική προτιμάς αυτή την περίοδο?” .

Στη συνέχεια, η Αθηνά επέστρεψε στο σπίτι και μπήκε στην κουζίνα, προκειμένου να μαγειρέψει για την οικογένειά της. Συγκεκριμένα, έβαλε τα δυνατά της και έφτιαξε ζυμαρικά με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και λάδι τρούφας, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της με τις μαγειρικές της ικανότητες.

Αργά το βράδυ, παρέα με τον σύζυγό της, κάθισαν στον καναπέ και, μέσω ενός νέο προγράμματος που κατέβασε στον υπολογιστή της, κατάφερε να κάνει βίντεο κλήση με όλους τους φίλους της ταυτόχρονα. Για αρκετή ώρα τα είπαν από μακριά και όλοι έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιαμένοι.

Read More

And More