Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βάφτιση του γιου της!

Μπορεί ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου να γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2018 και οι γονείς του να τον φώναζαν εξαρχής Μάξιμο, το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, ο μικρός πήρε και επίσημα το όνομά του. H βάπτιση του γιου της ηθοποιού και του επιχειρηματία έγινε έναν χρόνο ακριβώς μετά τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κτήμα στις Αφίδνες, με το θέμα του στολισμού να είναι η ζούγκλα. Νονές του Μάξιμου, που πήρε επίσης και το όνομα του παππού του, Σπύρου, ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η Νικόλ Παναγιώτου και η Εύη Πρεβενά.

Στο πλευρό της ηθοποιού και του επιχειρηματία, βρέθηκαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα κι ενώ αρχικά προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική τη βάφτιση του 19 μηνών γιου τους, ακολούθησαν αρκετά posts στα social media.

Λίγες ώρες μετά την βάφτιση, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να ποζάρει χαμογελαστή ανάμεσα στις τρεις κουμπάρες της. “Οι νονές μας…και επίσημα συγγενείς πχιά“, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα όμορφα σχόλια για τον νεοφώτιστο μικρούλη, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν δεκάδες.

Read More

And More