Αθηνά Οικονομάκου: Η Σαντορίνη έγινε το δεύτερο σπίτι της! Φωτογραφίες και βίντεο

Στην μαγευτική Σαντορίνη βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου και όπως φαίνεται εκεί θα περάσει όλο της το καλοκαίρι! Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός κάθε χρόνο να επισκεπτόταν την Μύκονο, ωστόσο φέτος αυτό άλλαξε. Ο λόγος είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της και επιχειρηματία, Φίλιππου Μιχόπουλου, εξαιτίας των οποίων η οικογένεια θα εγκατασταθεί μόνιμα για όλο το καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί. Η ηθοποιός ήρθε για λίγο στην Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει στην αγκαλιά του άντρα της.

Η Σαντορίνη αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και ρομαντικά μέρη της Ελλάδας και η Αθηνά ανυπομονεί να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές εκεί. Η πρωταγωνίστρια του Alpha θα αδράξει την ευκαιρία για να ηρεμήσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας συγχρόνως όμορφες στιγμές με τους δυο άντρες της ζωής της, τον Φίλιππο και τον μικρό Μάξιμο.

Η Αθηνά Οικονομάκου θα κάνει την Σαντορίνη “δεύτερο σπίτι” της, ενώ μέσω του φορητού υπολογιστή της θα κανονίζει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από απόσταση. Το πρόγραμμά της θα έχει αμέτρητα παιχνίδια με τον γιο της Μάξιμο αλλά και δροσερές βουτιές τόσο στην πισίνα του σπιτιού τους όσο και στην θάλασσα. Μπορεί ο Φίλιππος να τρέχει όλη μέρα με τις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις, ωστόσο πάντα θα βρίσκει χρόνο για να περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Δες φωτογραφίες από την παραμονή της στην Σαντορίνη:

Το καλοκαίρι τώρα ξεκινά και πρόκειται να είναι μαγικό!

Read More

And More