Aθηνά Οικονομάκου: Η τούρτα για τα γενέθλιά της και η μέρα που αφιέρωσε για την ομορφιά της! [pics]

H Aθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη! Πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν, το “Έλα στη θέση μου” στον Alpha, η προσωπική της δουλειά με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ πάει σούπερ ενώ είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου!

Η όμορφη ηθοποιός σήμερα έχει τα γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους την υπέροχη τούρτα της η οποία φιλοξένησε μόνο ένα κεράκι!

“Έίμαι ένα χρόνο μεγαλύτερη, σοφότερη και πιο ευτυχισμένη” έγραψε κάτω από τη … φωτογραφία με την τούρτα της!

Yeahhhhh I’m the birthday girl I’m another year older ,wiser & happier #birthdaygirl #happiestgirlintheworld #luckiestgirlintheworld #loveyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official (@athinao1konomakou) στις


Η ηθοποιός έχει ένα δύσκολο και απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα και έχει ελάχιστες ώρες ελεύθερες αλλά για την περιποίηση και την ομορφιά της ξεκλέβει χρόνο κυρίως τα Σαββατοκύριακα!

Το Σάββατο το πρωί και παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις η Αθηνά αφιέρωσε χρόνο μόνο για τον εαυτό της πηγαίνοντας να ανανεώσει τις βλεφαρίδες της! Η Αθηνά έχει λατρέψει τις extension βλεφαρίδες της και βρέθηκε στο celebrity Eyelashes το οποίο και εμπιστεύεται για την περιποίησή τους


Read More

And More