Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα λαχταριστά φαγητά που του ετοίμασε! [pics]

Στην Αθήνα φαίνεται πως πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος. Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να μη χάνει ευκαιρίες για μικρά ταξιδάκια εντός ή εκτός Ελλάδος, ωστόσο αυτές τις γιορτές επέλεξε να μείνει σπίτι μαζί με τον μονάκριβο γιο του Μάξιμο. Βέβαια, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές δεν τελείωσαν ακόμη, οπότε ποτέ δεν ξέρεις ποιος και πότε θα είναι ο επόμενος προορισμός της πολυταξιδεμένης ηθοποιού!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και έκανε θαύματα! Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη Θέση μου” μαγείρεψε για τον άντρα της ζωής της και το μωράκι τους παστίτσιο αλλά και γιουβέτσι, τα οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και φαίνονταν λαχταριστά!

Πριν μερικές ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια άκρως τρυφερή δημοσίευση, όπου πόζαρε με τον άντρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο! Στην ανάρτηση της στο Instagram, η ηθοποιός μέσω emojis μας αποκάλυψε τι σημαίνει μαγεία για εκείνη: ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι, ένα μωράκι και… πολλή αγάπη!

Read More

And More