Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στην Πλάκα με μοναδική παρέα! [pics, video]

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, καθώς από τη μία πλευρά λατρεύει την οικογένειά της και των 11 μηνών γιο της και από την άλλη έχει μεγάλη αδυναμία στη δουλειά της. Η γνωστή ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον έρωτά στο πρόσωπο του επιχειρηματία, Φίλιππου Μιχόπουλου, και μετά τη γέννηση του γιου τους, ο θρησκευτικός γάμος επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Η γλυκιά μανούλα προσπαθεί καθημερινά να είναι συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού πέρα από τον ρόλο της στη σειρά “Έλα στη θέση μου” έχει και δική της εταιρία με κοσμήματα. Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού αποτελεί ο πρίγκιπάς της, Μάξιμος, καθώς δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό του. Αυτός είναι και ο λόγος που στα περισσότερα ταξίδια της στο εξωτερικό, ο Μάξιμος είναι μαζί της.

Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν είναι αφιερωμένα σε εκείνον, στον σύζυγό της και φυσικά στους αγαπημένου φίλους της. Έτσι, η Αθηνά βρέθηκε την Κυριακή στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στη γραφική Πλάκα, στην οποία απόλαυσε μαζί με την παρέα της τόσο τον καφέ όσο και το μεσημεριανό γεύμα. Ο καιρός θύμιζε καλοκαίρι, συνεπώς ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για χαλαρές και ξέγνοιαστες βόλτες στα κοσμοπολίτικα, στενά δρομάκια της πόλης.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More