Αθηνά Οικονομάκου: Η ζωή στο σπίτι με την οικογένειά της είναι απόλαυση! [pics, vid]

Αθηνά Οικονομάκου: Η ζωή στο σπίτι με την οικογένειά της είναι απόλαυση! [pics, vid] | tlife.gr

Καθώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα μέσα στα σπίτια μας και έχουμε προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της ζωής εν μέσω κορονοϊού, οι celebrities δεν σταματούν να μας δείχνουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media πώς κυλούν οι μέρες τους μέσα στο σπίτι αλλά και να μοιράζονται τις ιδέες τους για να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας. Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Instagram, αφού σε καθημερινή βάση το τροφοδοτεί με φωτογραφίες και βίντεο από τα καμώματά της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει εστιάσει στη θετική πλευρά της κατάστασης του εγκλεισμού και φροντίζει να χαίρεται κάθε πολύτιμη στιγμή μέσα στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και των δύο ετών γιο τους, Μάξιμο. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο επιχειρηματίας έχουν μεγάλη αδυναμία στον πρίγκιπά τους και δεν μπορούν να του χαλάσουν κανένα χατίρι. Ο μικρός έχει ομορφύνει τη ζωή τους και έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αθηνά Οικονομάκου εκμεταλλεύεται τον άφθονο χρόνο αυτής της περιόδου και τον περνά δημιουργικά. Η ίδια βάζει σε μια τάξη το σπίτι της, απολαμβάνει τα παιχνίδια με τα αγόρια της, δοκιμάζει τις ικανότητές της στη μαγειρική διευρύνοντας συνεπώς και τις γνώσεις της, διαβάζει, χαλαρώνει βλέποντας τις αγαπημένες της ταινίες και φυσικά γυμνάζεται.

Με αναρτήσεις στο Instagram η ίδια μας αποκαλύπτει πώς κυλά η ζωή μέσα στο σπίτι.

Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνή Οικονομάκου περνά δημιουργικά το χρόνο της!

READ more