Site icon TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου – Λένα Δροσάκη: Βραδινή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα – Φωτογραφίες

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Λένα Δροσάκη απέδειξαν για ακόμη μία φορά τη δυνατή φιλία που τις συνδέει, επιλέγοντας να περάσουν μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί, το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μαύρο κουτί» και τίμησαν με την παρουσία του τους πρωταγωνιστές.

Μετά το τέλος της παράστασης, οι δύο ηθοποιοί δεν δίστασαν να συγχαρούν τους συντελεστές, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον χώρο του θεάτρου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε χαλαρό κλίμα, με τις ίδιες να ανταλλάσσουν απόψεις για το έργο ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με συναδέλφους που έδωσαν το παρών.

Δες τις φωτογραφίες

Λένα Δροσάκη-Νικόλ Παναγιώτου-Αθηνά Οικονομάκου-Έλενα Ασημακοπούλου

Κωνσταντίνος Γαβαλάς-Λένα Δροσάκη-Αθηνά Οικονομάκου

Κωνσταντίνος Γαβαλάς-Λένα Δροσάκη-Νικόλ Παναγιώτου-Έλενα Ασημακοπούλου-Σταύρος Καραγιάννης-Νέλλη Γκίνη-Μαίρη Βιδάλη

Αθηνά Οικονομάκου-Χάρης Ρώμας

Η Λένα Δροσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου διατηρούν στενή φιλική σχέση, η οποία έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης και το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι δύο γυναίκες, που δραστηριοποιούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, φαίνεται να έχουν αναπτύξει έναν δεσμό εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης, πέρα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Συχνά απαθανατίζονται μαζί σε κοινωνικές εξόδους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εκφράσει δημόσια τη συμπάθεια και την εκτίμησή τους η μία για την άλλη.

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Το Μαύρο Κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου, που παρουσιάζεται, είναι μια έντονη μαύρη κωμωδία/δράμα για τη σύγκρουση πατέρα-γιού. Ένας επιτυχημένος άντρας επιστρέφει εσπευσμένα από τη Νέα Υόρκη στο απομονωμένο πατρικό του, όπου τα κρυμμένα οικογενειακά μυστικά («μαύρο κουτί») έρχονται στο φως, ανατρέποντας το παρελθόν και το παρόν τους.

Φωτογραφίες: NDP

© 2026 tlife.gr