Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή τους φωτογράφιση πάνω στα βράχια! [pics]

Δεν χωρά αμφισβήτηση πως δύο από τις πιο επιδραστικές γυναίκες celebrities στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή ηθοποιός με 980.000 followers και η αγαπημένη παρουσιάστρια με 659.000 followers χειρίζονται τα social media acounts τους με απόλυτη επιτυχία, ενώ αρκετά συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους και στιγμές από την καθημερινότητα και την προσωπική τους ζωή.

Οι δύο επώνυμες κυρίες μοιράζονται και την ίδια αισθητική και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό επαγγελματικό εγχείρημα. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά και η Μαίρη δημιούργησαν τη δική τους συλλογή με ρούχα και με πολύ κέφι, όρεξη και μοντέρνες ιδέες δημιουργούν νέες τάσεις στην μόδα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μάλιστα και η καλοκαιρινή collection τους και γι’ αυτό τον λόγο – με το που έληξε η καραντίνα –  έκαναν μια εντυπωσιακή φωτογράφιση!

Οι δύο κούκλες γυναίκες έβαλαν τα καλοκαιρινά τους ρούχα και πήγαν στα βράχια, όπου πόζαραν σαν μοντέλα! Τι και αν η Αθηνά Οικονομάκου είναι ηθοποιός και η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάστρια, τα κατάφεραν μια χαρά και έδωσαν στον φωτογράφο, Στέφανο Παπαδόπουλο, μερικά πολύ καλά κλικς!

“Οι μέρες που ζούμε είναι αλλιώτικες, δεν είναι όπως τις ξέραμε, ποτέ όμως, αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να ψάχνουμε τρόπους για δημιουργία και εξέλιξη! Κουραστήκαμε, ξενυχτήσαμε, δουλέψαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο μας διαδικτυακό κατάστημα…” ήταν το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου.

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Read More

And More