Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει την εντυπωσιακή τραπεζαρία του σπιτιού της (pic)

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα από τα πιο ενεργά Instagram accounts της χώρας μας, καθώς σε καθημερινή βάση επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της δημοσιεύοντας υλικό είτε από την προσωπική είτε από την επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός με την έλευση του Σεπτεμβρίου επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς του Alpha “Έλα στη θέση μου”, η οποία συνεχίζει για 5η σεζόν. Η Αθηνά Οικονομάκου γέμισε τις μπαταρίες της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν που μόλις άρχισε.

Μπορεί στο σπίτι της στο Γύθειο η ίδια να έζησε μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της μέσα στο καλοκαίρι και έτσι να του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, όμως αγαπάει πολύ και το σπίτι της στην πρωτεύουσα. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει φροντίσει να το διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της οικογένειάς της.

Αυτή τη φορά, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε την εντυπωσιακή τραπεζαρία της. Όπως θα δεις, το μαύρο και το άσπρο είναι τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο.

Δες τη φωτογραφία:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More