Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει την κοιλιά της χωρίς ρετούς, 25 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της, με τους οποίους επικοινωνεί καθημερινά και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της. 

Η γνωστή ηθοποιός πριν από περίπου ένα μήνα έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση της κόρης της, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μαγιό της και μας έδειξε την “πλάκα” κοιλιά της, γεμίζοντας απορίες τις γυναίκες που την ακολουθούν.

Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μας δείχνει πώς είναι πραγματική η κοιλιά της, 25 ημέρες μετά από τον ερχομό της κόρης της. 

Όπως θα δεις, η ίδια έχει ακόμα κοιλίτσα, ωστόσο με την κατάλληλη πόζα φροντίζει να την καμουφλάρει, ώστε να μην φαίνεται στις φωτογραφίες.

“Αγαπιόμαστε βαθιά εδώ και πολλά χρόνια, γιατί η σχέση μας είναι ειλικρινής… Δείτε λοιπόν πώς είναι κανονικά η κοιλίτσα μου, 25 ημέρες μετά τη γέννα (καλά είμαι, δεν παραπονιέμαι) και πώς δείχνει μετά από επαγγελματική πόζα μοντέλου”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More