Αθηνά Οικονομάκου: Με άψογο στυλ σε αγώνα τένις! Πήγε να στηρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά [pics,vids]

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε για τα καλά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε στην Σαντορίνη μαζί με την οικογένειά της. Η αγαπημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί για τέταρτη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έλα στη Θέση μου”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, η Αθηνά πήγε να παρακολουθήσει από κοντά για πρώτη φορά τον Στέφανο Τσιτσιπά σε αγώνα!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ξεκίνησε το Davis Cup στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στο Τατόι με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει την τιμητική του. Ο ταλαντούχος τενίστας για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε μπροστά στο ελληνικό κοινό, που τόσο τον αγαπά και τον στηρίζει σε κάθε του αγώνα. Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τις κολλητές της βρέθηκαν στις εξέδρες και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Στέφανου!

Η γνωστή ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων διαθέτει ένα υπέροχο στυλ και γι’ ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις! Φορώντας ένα μακρύ παντελόνι και τοπ στην ίδια απόχρωση, της δικής της συλλογής ρούχων, ήταν απλά εντυπωσιακή!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More