Αθηνά Οικονομάκου: Με casual look για αγορές στα βόρεια προάστια! [pics]

Τι και αν είναι μια πολυάσχολη γυναίκα με μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει τα πράγματα που αγαπά! Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία συνδυάζει με άψογο τρόπο προσωπική και επαγγελματική ζωή! Μπορεί τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha “Έλα στη θέση μου” να διαρκούν αρκετές ώρες και οι υποχρεώσεις στο μαγαζί με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που διαθέτει στο κέντρο της πόλης να είναι πολλές, όμως εκείνη το απολαμβάνει.

Αγαπημένη στιγμή της ημέρας για την όμορφη ηθοποιό είναι εκείνη που γυρίζει στο σπίτι και χαλαρώνει μαζί με τους άνδρες της ζωής της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον ενάμισι έτους γιο τους, Μάξιμο. Η Αθηνά Οικονομάκου πλέον έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα με τον μικρό, ο οποίος δεν σταματά να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της!

Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Μπορεί από το πλευρό της να έλειπαν οι δύο άντρες της ζωής της, όμως η ίδια προτιμά να κάνει τα ψώνια χαλαρή και μόνη της! Φορώντας μαύρο τζιν, άσπρο πουκάμισο και ένα ζευγάρι sneakers η γνωστή ηθοποιός αγόρασε πράγματα για το σπίτι.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More