Αθηνά Οικονομάκου: Με casual look στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες

Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να βρισκόταν στην Σαντορίνη και να απολάμβανε τις τελευταίες της βουτιές, ωστόσο πλέον βρίσκεται για τα καλά στην Αθήνα. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα τηλεοπτικά γυρίσματα και πέρασε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Βέβαια, όταν η ηθοποιός δεν εργάζεται προσπαθεί να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο της χρόνο στην οικογένειά της και στην φροντίδα του ενάμισι ετών γιου της, Μάξιμου!

Το περασμένο Σάββατο, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια grande εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου στον γάμο της καλής της φίλης και διοργανώτριας events, Δήμητρας Λαζαράτου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη Θέση μου” ήταν εκθαμβωτική μέσα στη κόκκινη δημιουργία της Celia Kritharioti. Μάλιστα, οι ετοιμασίες της… ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη ηθοποιό στο Κολωνάκι, κατά την επίσκεψή της σε κομμωτήριο της περιοχής! Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα απαράμιλλο στυλ και ακόμα και στις casual εμφανίσεις της δεν περνά απαρατήρητη! Φορώντας ένα μαύρο skinny παντελόνι, λευκό τοπ και αθλητικά – συνδυασμένα με την αγαπημένη της τσάντα διάσημου οίκου – ήταν πανέμορφη!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More