Αθηνά Οικονομάκου Με chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά! [pics]

Αυτή η φιλία κρατά χρόνια και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Νίκο Μουτσινά γνωρίζονται από παλιά – έχουν συνεργαστεί στο θέατρο- και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Έτσι έγινε και το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο «θέατρο Λαμπέτη»  και αποθέωσε τον καλό της φίλο στην πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα».

Τι κι αν η γνωστή ηθοποιός έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» στον Alpha, τη νέα σειρά ρούχων που ετοίμασε με την Μαίρη Συνατσάκη, το δικό της project με τα κοσμήματα, αλλά και τα all day duties της ως μανούλα, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και χειροκρότησε τον Νίκο Μουτσινά.

Με μια ultra chic εμφάνιση η διάσημη μανούλα έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης και φυσικά τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

«Πάντα επιτυχίες αγαπάκι μου. Να σκίσει φέτος η Βερβερίτσα σου», έγραψε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Νίκο Μουτσινά από τα παρασκήνια της παράστασης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Read More

And More