Αθηνά Οικονομάκου: Με σέξι μπικίνι και τις κολλητές της σε πλαζ της Μυκόνου! Φωτογραφίες

Φαίνεται πως αυτό είναι το καλοκαίρι της ζωής της! Τον τελευταίο καιρό έχει… οργώσει τα ελληνικά νησιά και κάνει συνεχώς βόλτες στους κόλπους του Αιγαίου! Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, που πότε με το σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, πότε με τις κολλητές της, πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις σε κάποια ειδυλλιακή παραλία των ελληνικών νησιών θα την «πετύχεις»! Έτσι και τώρα, που λίγο πριν ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για τη Σέριφο, φρόντισε να… ανάψει τα αίματα της Μυκόνου, κάνοντας μια άκρως σέξι εμφάνιση με καυτό μπικίνι!

Η Αθηνά που πάντα προσέχει την εμφάνισή της, επέλεξε να επισκεφτεί την πλαζ φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι με pattern φιδιού σε γήινες αποχρώσεις και ζωγραφισμένο καπέλο με αλυσίδα στο γείσο. Μαζί της ήταν οι φίλες της, Ελίνα Καντζά και Νικόλ Παναγιώτου.

Η νεαρή ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων φροντίζει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και τους δικούς της ανθρώπους και τα καλοκαίρια της τα μοιράζει ανάμεσα σε Μύκονο και Σαντορίνη, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της που απασχολείται στα δυο νησιά.

Δες τις φωτογραφίες της στην παραλία:

Read More

And More