Αθηνά Οικονομάκου μετά τη γέννηση της κόρης της: “Είχα έναν φανταστικό τοκετό…”

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, καθώς την περασμένη Τετάρτη 9/6 υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της. Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται πλέον στο σπίτι με το νεογέννητο μωράκι της και η ευτυχία που βιώνει είναι απερίγραπτή.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε λίγο χρόνο να επιστρέψει στα social media και να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν για τη γέννηση της κόρης της.

Δες επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Ξετρελαμένη με τη νεογέννητη κόρη της – Η τρυφερή φωτογραφία

“Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια.

 

Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα”, είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στα Instagram Stories της.

Read More

And More