Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και μερικές ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου μετά το ταξίδι-εμπειρία ζωής που πραγματοποίησε με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα στην Κένυα.
Η ηθοποιός αφού πέρασε μερικές ημέρες στην Αθήνα, αποφάσισε να αφιερώσει μερικές ημέρες και στην καλή της φίλη, Λένα Δροσάκη. Οι δυο γυναίκες που συνεργάστηκαν τη σεζόν 2023-2024 στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία γι’ αυτό και πολλές φορές επιλέγουν να πραγματοποιούν κοινές αποδράσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτή τη φορά, Αθηνά Οικονομάκου και Λένα Δροσάκη ταξίδεψαν στην Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Άνδρου για να περάσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς.
Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Αυγούστου δημοσίευσαν και μια κοινή τους φωτογραφία στα social media στην οποία φαίνεται πόσο απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.