Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε για τον άντρα της ζωής της! Video

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια άκρως ταλαντούχα ηθοποιός, αφοσιωμένη σύζυγος αλλά και… πολύ καλή νοικοκυρά! Σε λίγο καιρό, μάλιστα, θα γίνει και μανούλα κάτι που περιμένει πώς και πώς. Η όμορφη Αθηνά διανύει τον ένατο και τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος ανυπομονούν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Γυθείου ο καρπός του έρωτά τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους! Μέχρι να έρθει η σημαντικότερη στιγμή της ζωής της, η όμορφη Αθηνά προσπαθεί να περνάει όσο πιο χαλαρά και όμορφα μπορεί, κάνοντας βόλτες με τις κολλητές της και περνώντας ήσυχα βράδια, με τον σύζυγό της στο σπίτι.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός λατρεύει να μαγειρεύει στον σύζυγό της και όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο και έχει όρεξη θα μπει στην κουζίνα! Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, η Αθηνά είχε τρελά κέφια και μαγείρεψε δύο υπέροχα γεύματα για τον Φίλιππο, ρύζι με κοτόπουλο αλλά και μία γευστική πίτα από τα χεράκια της. Η γνωστή ηθοποιός τρώει και με το παραπάνω τους τελευταίους μήνες, μιας και έχει να ταΐσει… άλλον έναν άνθρωπο!

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Read More

And More