Site icon TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Ταξίδι του μέλιτος στη Γροιλανδία – Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού για τα γενέθλια του συζύγου της

Το ταξίδι του μέλιτος για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα συνέπεσε με τα γενέθλια του πρώην μπασκετμπολίστα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο υπό άκρα μυστικότητα τον περασμένο Μάιο και πριν περίπου έναν μήνα γιόρτασε με ένα τριήμερο πάρτι τον γάμο του, αποφάσισε να αναχωρήσει χθες 29 Ιουλίου για το ταξίδι του μέλιτός του. Τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και ο Μπρούνο Τσερέλα αγαπούν πολύ τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να επισκέπτονται νέους προορισμούς και να ανακαλύπτουν νέους κόσμους.

Για το ταξίδι του μέλιτός του, το ζευγάρι επέλεξε τη Γροιλανδία. Η μέρα της αναχώρησής τους ωστόσο, συνέπεσε με μια ακόμη ευχάριστη συνθήκη, τα γενέθλια του Μπρούνο Τσερέλα, για τα οποία η Αθηνά Οικονομάκου του είχε ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη εν ώρα πτήσης. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου φρόντισε ο αγαπημένος της να σβήσει εν ώρα πτήσης τα γενέθλια κεράκια του, ενώ σε ανάρτηση που έκανε στο instagram, έγραψε: 

«Ένα μικροσκοπικό κέικ. Ένα κεράκι. Κάπου πάνω από τη Γροιλανδία. Καθ’ οδόν για το ταξίδι του μέλιτος. Μερικές φορές, οι πιο μικρές γιορτές γίνονται οι πιο μεγάλες αναμνήσεις. Χρόνια πολλά για τα 40ά σου γενέθλια, αγάπη μου. Η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε».

© 2026 tlife.gr