Μετά από ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα έχουν επιστρέψει στην Αθήνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή ηθοποιός και ο μπασκετμπολίστας σύντροφός της, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, χαλάρωσαν, πέρασαν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τώρα είναι έτοιμοι για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα του Πέτρου Ιακωβίδη με τη Ρία Ελληνίδου και τον Γιώργο Λιβάνη. Οι δυο τους διασκέδασαν με την παρέα τους μέχρι τις πρωινές ώρες και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Αθηνά Οικονομάκου δεν σταμάτησε να αφιερώνει τραγούδια στον αγαπημένο της, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους.
Δες τις φωτογραφίες
Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ