Αθηνά Οικονομάκου: Νέα απόδραση στο Costa Navarino και οι πρώτες της βουτιές! [pics,video]

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι από τα προηγούμενα! Η αγαπημένη ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων πλέον είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος αλλά και μία τρυφερή μητέρα, μιας και πριν περίπου τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της. Η Αθηνά είναι ξετρελαμένη με τον μικρό Μάξιμο – όπως θα ονομαστεί ο καρπός του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ξεκινήσει για τα καλά τις διακοπές της, έχοντας ήδη επισκεφτεί αρκετές φορές την Μύκονο, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της. Όμως, τις τελευταίες μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου απέδρασε για νέο προορισμό, ο οποίος δεν είναι το κοσμοπολίτικο νησί. Η ευτυχισμένη μανούλα πήρε τον γιο της και έφυγαν για Κόστα Ναβαρίνο! Εκεί, η Αθηνά απολαμβάνει υπέροχο φαγητό, ειδυλλιακά τοπία και τις πρώτες της βουτιές στη πισίνα.

Τι και αν έχει μπει για τα καλά ο Ιούνιος, η νέα μητέρα δεν είχε προλάβει να κάνει κανένα μπάνιο. Έτσι, όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα Instagram Stories της, κατάφερε τελικά να βουτήξει μόλις στις 4 Ιουλίου… “Απίστευτο, αλλά αληθινό”, έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More