Αθηνά Οικονομάκου: Ο εγκλεισμός δεν την πτοεί! Έτσι περνά δημιουργικά το χρόνο της [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Ο εγκλεισμός δεν την πτοεί! Έτσι περνά δημιουργικά το χρόνο της [pics] | tlife.gr

Μετά την απαγόρευση της γενικής κυκλοφορίας στους δρόμους με την εξαίρεση συγκεκριμένων περιπτώσεων, οι πολίτες μένουν μέσα στα σπίτια τους και συμβάλλουν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον δύο ετών γιο τους, Μάξιμο. Οι τρεις τους χαίρονται κάθε στιγμή αυτής της περιόδου, αφού είναι ευτυχισμένοι μαζί!

Μπορεί πολλοί να έχουν κουραστεί με τον εγκλεισμό και να μην έχουν τι άλλο να κάνουν μέσα στο σπίτι τους, όμως η Αθηνά Οικονομακου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκει καθημερινά νέους τρόπους, προκειμένου να περνά δημιουργικά το χρόνο της και έχει κάθε λόγο να νιώθε περήφανη γι’ αυτό. Μαγείρεμα, δουλειά, παιχνίδι με τον μικρό, προσωπική περιποίηση και επικοινωνία με τους followers της στα social media είναι μερικά από τα πράγματα που περιλαμβάνει η καθημερινότητά της.

Με αναρτήσεις της στο Instagram η ίδια μας δείχνει συχνά τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της ενώ, πρόσφατα, μας ενημέρωσε για την απόπειρά της να φτιάξει μόνη τα νύχια στο σπίτι της.

Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν χάνει το κέφι της!

READ more