Αθηνά Οικονομάκου: Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, η βάφτιση της κόρης τους και η πρόταση για παρουσίαση

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση και τον ρόλο της στο The Masked Singer, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για όλους και για όλα στη Νίκη Κώτσου και τη Real Life.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της, λέγοντας πως «τώρα ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ και το γεγονός ότι δεν κρίνουμε κανέναν, αλλά προσπαθούμε, να ανακαλύψουμε ποιος κρύβεται κάτω από τη μάσκα με έναν πολύ ψυχαγωγικό τρόπο.

Επέλεξα να απαντήσω θετικά, καθώς είναι ένα πρότζεκτ που μου φτιάχνει τη διάθεση, με ιντριγκάρει, πολύ πρωτότυπο, σίγουρα κάτι που δεν έχω ξανακάνει, γιατί δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στην ελληνική τηλεόραση. Περιλαμβάνει πολύ χιούμορ. Δεν ήταν τυχαίο ότι τόσα χρόνια δεν έκανα τίποτα… Άξιζε τον κόπο που δεν έκανα τίποτα παρεμφερές, για να κάνω αυτό τώρα».

Το κεφάλαιο «παρουσίαση» και ο Φίλιππος Μιχόπουλος

 

Αν σου πρότειναν στο μέλλον να συνεχίζεις στην παρουσίαση, τι θα έλεγες; Αφήνεις ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο;

Πάντα αφήνω ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο. Αν μου γίνει μία ανάλογη πρόταση και είναι κάτι που με ενδιαφέρει, θα το κάνω. Δεν έχω στο μυαλό μου κάποιο συγκεκριμένο είδος. Ποτέ δεν λέω «ποτέ», παρόλο που στο παρελθόν μού έχουν γίνει παρόμοιες προτάσεις, αλλά δεν τις δέχτηκα.

Ο Φίλιππος (Μιχόπουλος) είναι ο ιδανικός σύζυγός με τα δικά σου μάτια;

Δεν ξέρω για τον καθένα ποιο είναι το ιδανικό, αλλά εμένα με καλύπτει ο Φίλιππος σε όλα. Έχει αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση που τους κερδίζει όλους. Είναι πολύ αγνή ψυχή, πολύ αγνός άνθρωπος, αισθάνομαι σιγουριά πλάι του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τον Φίλιππο. Είναι αδιανόητο αυτό (γέλια)! Έχει μια εσωτερική ηρεμία, παρόλο που δεν είναι πάντα ήρεμος, ξέρει πώς να κρατά τις ισορροπίες, έχει μία σταθερότητα και αυτό μου εμπνέει ασφάλεια δίπλα του.

Ένα από τα μυστικά μίας όμορφης σχέσης, ποιο είναι;

Η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός…

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού και η βάφτιση της Σιέννας

 

Σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που το αποκλείω.

Πότε σχεδιάζετε τη βάφτιση της κόρης σας;

Τη βάφτιση της Σιέννας τη σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν το έχουμε όμως οργανώσει ακόμη, είμαστε στη φάση της αναζήτησης. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει στη Σαντορίνη, σίγουρα όμως θα γίνει το καλοκαίρι.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά τη γέννηση των παιδιών σου και την πανδημία; Γυμνάζεσαι;

Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που δεν γυμναζόμουν, αλλά το τελευταίο τρίμηνο ξεκίνησα συστηματικά pilates και το έχω επιβάλει στον εαυτό μου γιατί με βοηθάει πολύ. Μου έχει λύσει το πρόβλημά μου με τη γυμναστική, κάτι που δεν είχα καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Γενικά, νιώθω καλύτερα που έχω ξαναβάλει την άσκηση στη ζωή μου, που τα καταφέρνω και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More