Αθηνά Οικονομάκου: Ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος την απόλαυσε στο θέατρο – Φωτογραφίες TLIFE

Η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η τρελή του Σαγιό” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/1 στο θέατρο Παλλάς.

Το παρών σε αυτή έδωσαν αρκετά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς, ήταν και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ο οποίος έσπευσε να απολαύσει την σύζυγό του Αθηνά Οικονομάκου επί σκηνής καθώς είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συζύγου του και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, επομένως δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της και μια τέτοια μέρα.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Φίλιππος Μιχόπουλος έσπευσε να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τη σύζυγό του ενώ οι δυο τους δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν και στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

  

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ωρελί, η ιδιοφυής «τρελή» από την περιοχή Σαγιό στο γαλλικό Τροκαντερό, είναι μια ανεπιτήδευτη, ιδεαλίστρια που βλέπει τον κόσμο όμορφο και χαρούμενο. Όταν μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας διεφθαρμένων εταιρικών στελεχών και κυνικών επιχειρηματιών, που σχεδιάζουν να σκάψουν το Παρίσι για να βρουν το πετρέλαιο που πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από τους δρόμους του, κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More