Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές ξεκίνησαν! Οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για την Αθηνά Οικονομάκου! Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να πέρασε τους δύο από τους τρεις μήνες του καλοκαιριού στην Αθήνα, ωστόσο τώρα έφτασε η στιγμή να αφήσει την πρωτεύουσα και να επισκεφτεί ένα από τα αγαπημένα της νησιά, τη Μύκονο. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, αλλά και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμος και Σιέννα.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για το γνωστό ζευγάρι, αφού υποδέχτηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, το οποίο επισφράγισε την αγάπη του με τον πιο γλυκό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος καθυστέρησαν φέτος να αρχίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Σύσσωμη η οικογένεια είναι από την αρχή της εβδομάδας στο κοσμοπολίτικο νησί και χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο και έτσι εκείνη περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα βρεθεί στα αγαπημένα της μέρη. Πλέον, το καθημερινό πρόγραμμά τους περιλαμβάνει ξέγνοιαστες βόλτες δίπλα στη θάλασσα, βουτιές, πολύ παιχνίδι και στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Η Αθηνά Οικονομακου είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται επιτέλους στο νησί, γεγονός που φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More