Αθηνά Οικονομάκου: Οι μέρες και οι νύχτες στο Ντουμπάι, οι αντιδράσεις και η συνάντηση με την Βίκυ Καγιά

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμη, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές εκτός Ελλάδος. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο βρίσκονται εδώ και τρεις ημέρες στο Ντουμπάι για τα εγκαίνια ενός νέου ξενοδοχείου.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες Influencers της ελληνικής showbiz, καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τις χλιδάτες διακοπές της, κάτι ωστόσο που έφερε και αντιδράσεις από τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» δέχτηκε για άλλη μια φορά τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αρκετά επικριτικά για το ταξίδι και τις ανέσεις της στο Ντουμπάι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 

Μπορεί οι διαδικτυακοί της φίλοι να την κατηγόρησαν για… επίδειξη πλούτου, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου απτόητη δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες της από τις υπέροχες στιγμές της στο Ντουμπάι. Η ηθοποιός πόζαρε με ολόσωμο ροζ μαγιό αλλά και με ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα από την βραδινή της έξοδο για την ονομαστική γιορτή του pr manager, Χάρη Ντάβλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια και να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις διακοπές της μαζί με τον άντρα της και την παρέα τους.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε δίπλα σε γνωστούς Έλληνες οι οποίοι παρευρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο event στο Ντουμπάι στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι.

Εκτός από την Βίκυ Καγιά, η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε αρκετό χρόνο με τον Αντίνοο Αλμπάνη και τον PR Manager, Χάρη Ντάβλα.

Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν η άφιξη της απόλυτης σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ η οποία βρέθηκε στο λαμπερό event στο Ντουμπάι, όπου κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησε στο stage ξεσηκώνοντας τους προσκεκλημένους. 

Το βίντεο που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου με την Τζένιφερ Λόπεζ στο red carpet:

Δες βίντεο από την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ:

Read More

And More