Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

“Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη. Θα έρθει σε λίγο καιρό όχι πάρα πολύ. Έχει περάσει αρκετός καιρός και για αυτό αποφάσισα να το πω. Ευχαριστώ και όλους τους δημοσιογράφους που σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα του γεγονότος παρόλο που πολλοί το ήξεραν. Με τον Φίλιππο ήμασταν μαζί όταν το έμαθα. Με τον Μάξιμο συζητάμε σιγά σιγά κάποια πράγματα. Όταν γεννιέται όμως ένα μωρό όλα αλλάζουν… Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί εδώ και πολύ καιρό στη σειρά απλά δεν έχουν προβληθεί ακόμα τα επεισόδια” ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ακόμη μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως ακόμη δυο γνωστές Ελληνίδες είναι έγκυες αλλά δε το έχουν ανακοινώσει ακόμα.

“Υπάρχουν άλλες δυο εγκυμοσύνες. Η μια είναι παρουσιάστρια και η άλλη είναι… παρουσιάστρια… Με το καλό οι άλλες δυο κυρίες θα το ανακοινώσουν όταν έρθει η ώρα”.

Read More

And More