Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι και αυτό που της λείπει περισσότερο [pic]

Η Αθηνά Οικονομάκου βιώνει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της! Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι πλέον μητέρα και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η όμορφη Αθηνά και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν περίπου δύο εβδομάδες ενός υγιέστατου αγοριού και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η ευτυχισμένη μητέρα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media, κάθε στιγμή αυτής της όμορφης εμπειρίας που έζησε.

Το τελευταίο διάστημα, όπως ήταν επόμενο, απέχει από τα social media και οι αναρτήσεις της είναι σπάνιες, μιας και πλέον η μοναδική της προτεραιότητα είναι ο γιος της. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αφιερωθεί πλήρως στο νεογέννητο μωρό της και στις ανάγκες του, γεγονός που την κάνει να μένει ξύπνια σχεδόν κάθε βράδυ. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πλέον μητέρα και φυσικά αυτό που της λείπει περισσότερο είναι ο ύπνος!

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Αθηνά έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο κουρασμένη είναι! Βέβαια, το πρόσωπο της μανούλας λάμπει από χαρά και ευτυχία παρά την κούραση και την αϋπνία των τελευταίων ημερών. Η ταλαντούχα ηθοποιός ζει πλέον τη χαρά της μητρότητας και δεν επιθυμεί τίποτα άλλο στη ζωή της!

Δες την φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/Bg6X47iFM-y/?taken-by=athinao1konomakou

Read More

And More