Αθηνά Οικονομάκου: Οι σέξι χοροί της στο Tik Tok που δεν πρέπει να χάσεις! [vids]

Το Tik Tok είναι μία νέα εφαρμογή που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική, σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο. Οι χρήστες της μπορούν να δημιουργήσουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν βίντεο διάρκειας 15 ή 60 δευτερόλεπτων. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, μιας και βρίσκονται σε καραντίνα, δεν σταματούν να τροφοδοτούν τα social media με μικρά βίντεο και να μας φτιάχνουν το κέφι!

Μια από τις τελευταίες επώνυμες Ελληνίδες που δεν… γλίτωσαν από την μόδα του Tik Tok είναι και η Αθηνά Οικονομάκου! Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει δημοσιεύσει και εκείνη βίντεο, όπου χορεύει! Μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το ταλέντο της στην υποκριτική, ωστόσο δεν ξέραμε ότι έχει ικανότητες και στον χορό.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μοιραστεί ξέφρενους χορούς, όπου είναι πιο σέξι από ποτέ! Η Αθηνά Οικονομάκου το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει σκληρή γυμναστική και τα αποτελέσματα πλέον είναι εμφανή. Σε πρώτο πλάνο στο Tik Tok της θα δεις το άκρως καλογυμνασμένο κορμί της ηθοποιού που σε συνδυασμό με τον χορό… ανάβει «φωτιές»!

Δες τα βίντεο:

@athinao1konomakouAfter Workout mood 💪🏼 ##athinao1konomakou ##athinaoikonomakou ##houseoftiktok ##tiktokdance ##stayhome

♬ original sound – romeestrijdofficial

@athinao1konomakouTo Tik Tok or not to Tik Tok?That’s the question😜 ##athinaoikonomakou ##athinao1konomakou ##tiktokchallenge

♬ watch me throw it back – goalsounds

@athinao1konomakou🤷🏻‍♀️just for fun ##dance ##tiktok ##athinaoikonomakou

♬ πρωτότυπος ήχος – athinao1konomakou

Read More

And More