Αθηνά Οικονομάκου: Οι τελευταίες βόλτες στην Αθήνα, λίγο πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές! [pics]

Τα γυρίσματα για τη δημοφιλή σειρά του Alpha “Έλα στη Θέση μου” ολοκληρώθηκαν για την Αθηνά Οικονομάκου και η αγαπημένη ηθοποιός είναι έτοιμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο, η ίδια έχει ακόμη κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, με συνέπεια να μην μπορεί να αποδράσει σε κάποιο αγαπημένο της νησί όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος.

Βλέπεις, η όμορφη Αθηνά διαθέτει online shops αλλά και μαγαζί με κοσμήματα στο κέντρο της Αθήνας και καθημερινά πρέπει να δίνει το παρών. Όταν δεν έχει επαγγελματικά ραντεβού, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις βόλτες της στα βόρεια προάστια για shopping! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια του Alpha στην Κηφισιά με casual look, αρκετά χαλαρή και ευδιάθετη!

Η Αθηνά Οικονομάκου με καλοκαιρινή διάθεση έκανε τις βόλτες της και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες δεν έχασε το χαμόγελό της!

«Δεν έχουμε αποφασίσει που θα είμαστε φέτος. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες» είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου, σχετικά με τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη, οι οποίες πάντα συνδυάζονται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More