Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες με το σκάφος και οι εντυπωσιακές βουτιές της! [pics,vids]

Με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο του Μάξιμο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός περνά το φετινό καλοκαίρι μακριά από τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη (που συνήθιζε να επισκέπτεται τα προηγούμενα καλοκαίρια) και ζει τον έρωτά της με τον καλό της στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου και η οικογένειά της βρίσκονται στην γενέτειρα της ηθοποιού στο όμορφο Γύθειο και δεν σταματούν τις βόλτες και τις εκδρομές. Αυτές τις μέρες, το ζευγάρι έκανε tour με το σκάφος στο Λακωνικό και τον Μεσσηνιακό Κόλπο και η γνωστή ηθοποιός απόλαυσε με την παρέα της, τις βουτιές στα γαλανά νερά.

Αυτές τις μέρες κοντά τους βρέθηκαν και οι αγαπημένοι τους φίλοι Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνυ Καλημέρης, που κάνουν road trip με τη μηχανή στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί βγήκαν και διασκέδασαν το βράδυ της Πέμπτης, με την Αθηνά να ανεβάζει φωτογραφίες και full in love stories με τον καλό της στο Instagram.

Όσο για τις βόλτες με το σκάφος και τις βουτιές; Η Αθηνά Οικονομάκου έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και το σέξι μαγιό από την τελευταία της συλλογή ρούχων με την Μαίρη Συνατσάκη!

Δες το Video:

Δεν είναι εντυπωσιακή;

Read More

And More