Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες με το σκάφος και το αγαπημένο της μέρος στα Κύθηρα! [pics,vid]

Υπέροχες στιγμές στα Κύθηρα ζει η Αθηνά Οικονομάκου με τον άντρα της ζωής της! Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε για λίγο το σπίτι της στο Γύθειο και τον μονάκριβο γιο της Μάξιμο, για να απολαύσει μερικές στιγμές ξεκούρασης και ανεμελιάς με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Νότια Ελλάδα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια μικρή απόδραση μόνο για δύο, με σκοπό να γιορτάσει την επέτειο των επτά χρόνων σχέσης στο ήρεμο νησάκι. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν tour γύρω από τα Κύθηρα με σκάφος, με την Αθηνά Οικονομάκου να μοιράζεται στα social media τα μαγικά τοπία που αντίκρισε και τις εντυπωσιακές της βουτιές στα καταγάλανα νερά…

Η αγαπημένη ηθοποιός ζει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και παρά το γεγονός ότι της λείπει ο γιος της, προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορεί με τον γοητευτικό σύζυγό της. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και την παραλία Αβλέμονας, ένα από τα αγαπημένα μέρη της Αθηνάς στα Κύθηρα, όπου είχε κάνει διακοπές με τους γονείς της σε μικρότερη ηλικία.

“Αβλέμονας ή Αυλέμονας ή και Αυλαίμωνας (το έχω δει με όλους τους τρόπους γραμμένο οπότε περιμένω από τους ντόπιους να με διαφωτίσουν) Το λουτρό της Αφροδίτης… το αγαπημένο μου μέρος στα Κύθηρα! Αααχχχ… τι βουτιές θυμάμαι έχω ρίξει από αυτά εδώ τα βράχια σε διακοπές με τους γονείς μου σε ηλικία 12-13 ετών” σχολίασε η Αθηνά Οικονομάκου στα social media.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της ηθοποιού στα Κύθηρα:

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακαλύπτει κρυφούς προορισμούς στα Κύθηρα!

Read More

And More