Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες στην ιταλική πρωτεύουσα συνεχίζονται! [pics,video]

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από το περσινό ταξίδι της στην Ιταλία, όταν ήταν 6 μηνών έγκυος στον γιο της. Η γνωστή ηθοποιός είχε ζήσει μαγευτικές στιγμές με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, κάνοντας όνειρα για τη ζωή με το πρώτο τους παιδί.

Ο χρόνος πέρασε και έτσι τον περασμένο Μάρτιο, η Αθηνά έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπά της, Μάξιμο. Ο μικρός είναι ότι πολυτιμότερο έχει και αυτός είναι και ο λόγος που η γλυκιά μανούλα βάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε δεύτερη μοίρα και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με εκείνον. Θέλει να είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα και έτσι φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του.

Την Παρασκευή που μας πέρασε, η Αθηνά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παράθυρο του αεροπλάνου, στην οποία φαινόταν το χεράκι του γιου της, αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το πρώτο ταξίδι που κάνουν οικογενειακώς. Η όμορφη Αθηνά απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην ιταλική πρωτεύουσα, καθώς οι βόλτες στα κοσμοπολίτικα μέρη και αξιοθέατα δεν έχουν τέλος.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί μοιράστηκε ένα βίντεο με το θρεπτικό πρωινό που παίρνει,έχοντας στο πλευρό της την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από τον 9 μηνών γιο της.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο:

 

Read More

And More