Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό!

Είναι γνωστή η αδυναμία της Αθηνάς Οικονομάκου στις αποδράσεις, έτσι δεν θα γινόταν να περάσει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε τα πιο ζεστά ρούχα της και μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της επισκέφτηκαν τον Παρνασσό. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη θέση μου” λατρεύει τα παιχνίδια στο χιόνι, έτσι δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή γι’ αυτές τις ημέρες.

Από την παρέα τους δεν έλειπε φυσικά ο μικρός Μάξιμος, ο οποίος σε περίπου ένα μήνα θα συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής! Η περήφανη μαμά δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον πρίγκιπά της, με τα φιλιά και τις αγκαλιές να μην έχουν τέλος. Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από την απόδρασή τους.

Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα, βέβαια, είναι εκείνα που η χαρούμενη μανούλα αγκαλιάζει τρυφερά τον γιο της! Ωστόσο, δεδομένου ότι η ίδια δεν επιθυμεί την αναδημοσίευση φωτογραφιών στις οποίες υπάρχει ο Μάξιμος, δες εκείνη να ποζάρει με μια τεράστια κουκούλα και φόντο την πλαγιά του Παρνασσού.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Read More

And More