Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της στη Μύκονο! Βίντεο και φωτογραφίες

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έζησαν το γάμο τους στη Μύκονο σαν ένα μεγάλο πάρτι! Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πολυτελές ξενοδοχείο του γαμπρού στον Όρνο. Στο πλευρό τους είχαν την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η όμορφη ηθοποιός έλαμπε μέσα στο mermaid νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη –το οποίο συνδύασε με Jimmy Choo λευκά ψηλοτάκουνα strappy sandals-  και δεν σταμάτησε να χαμογελά που παντρευόταν για ακόμη μια φορά τον άντρα της ζωής της και πατέρα του γιου της.


Συνοδευόταν από τον πατέρα της και τον αδελφό της, ενώ έφθασε με σκάφος στη μικρή προβλήτα του ξενοδοχείου. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση δίπλα στη πισίνα του ξενοδοχείου Kivotos. Oι καλεσμένοι απόλαυσαν γευστικό φαγητό αλλά και δροσερά cocktails με τα ονόματα του ζευγαριού και του γιου τους, ενώ η Αθηνά και ο Φίλιππος είχαν φροντίσει για εκείνους και μοίρασαν κουβερτούλες για να μη κρυώνουν. Παρά τα επτά μποφόρ στο νησί των Ανέμων, τόσο το νεόνυμφο ζεύγος όσο και οι προσκεκλημένοι τους δεν πτοήθηκαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

H Αθηνά Οικονομάκου να μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το νυφικό της αλλά λίγη ώρα αργότερα άλλαξε και φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και custom made μεταλλική ζώνη, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Οι καλεσμένοι χόρεψαν ξένες και ελληνικές επιτυχίες με πρώτη τη νύφη να σέρνει τον χορό και να τους ξεσηκώνει όλους! Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να αφιερώσει στο ζεύγος το «Φίλα με ακόμα».

Η γνωστή beauty expert και καλή φίλη της Αθηνάς, Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” για το γάμο αποκαλύπτωντας μερικές ακόμα λεπτομέρειες!

Οι καλεσμένοι που έμειναν στο ξενοδοχείο του γαμπρού είχαν μια έκπληξη στα δωμάτιάτους αφού τους περίμενε από ένα κερίι Jo Malone London στην πολυτελή συσκευασία δώρου του οίκου, όπου στο καπάκι ήταν χαραγμένα τα αρχικά του ζευγαριού και η ημερομηνία του γάμου τους.

Φυσικά και τα social media γέμισαμ με στιγμιότυπα από το γάμο της Αθηνάς και του Φίλιππου!

  

Read More

And More