Αθηνά Οικονομάκου: Όμορφες στιγμές στην Μύκονο με τις νονές του Μάξιμου! [pics,vid]

Η επιστροφή στην Αθήνα κράτησε μόνο λίγες ημέρες! Η Αθηνά Οικονομάκου μάζεψε ξανά βαλίτσες και ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο της νησί. Όμως, αυτή φορά δεν πήγε στην Μύκονο μόνο με την όμορφη οικογένειά της αλλά πήρε μαζί της και τις δύο από τις τρεις κολλητές της και νονές του μικρού της Μάξιμου. Ο λόγος για την Νικόλ Παναγιώτου και την Εύη Πρεβενά (η Βάσω Λασκαράκη έμεινε στην Αθήνα) οι οποίες πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο της όμορφης ηθοποιού.

Έτσι, οι τρεις φίλες, πάντα μαζί με το νεογέννητο μωράκι της Αθηνάς, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο Νησί των Ανέμων, όπου χαλαρώνουν και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές. Το κοσμοπολίτικο νησί είναι ο σταθερός προορισμός της ηθοποιού, τα τελευταία χρόνια, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η ευτυχισμένη μαμά να μην βρεθεί και αυτή τη φορά στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Αθηνά, η Νικόλ και η Εύη πήραν τον μικρό Μάξιμο και έκαναν βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου, ενώ δεν σταμάτησαν να μοιράζονται στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στο νησί, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/Bju9OP_F71z/?taken-by=athinao1konomakou

https://www.instagram.com/p/BjwqmIDFSTO/?taken-by=athinao1konomakou

https://www.instagram.com/p/BjwjgCElSvq/?taken-by=nikolpanagiotou

Read More

And More