Αθηνά Οικονομάκου: Παιχνίδια στην παραλία με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο!

Στην μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον γιο τους, Μάξιμο.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικό στο νησί, οπότε και φέτος δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκεται στο πλευρό του η οικογένειά του. Ωστόσο, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φροντίζει να περνάει χρόνο με την σύζυγό του και τον γιο τους, κάνοντας τις βουτιές τους στις παραλίες του νησιού, αλλά και βόλτες στα όμορφα και γραφικά σοκάκια.

Σήμερα, όλοι μαζί βρέθηκαν στη θάλασσα και έκαναν το μπάνιο τους, με την Αθηνά Οικονομάκου να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο. Σ’ ένα από αυτά, μάλιστα, τους αποκάλυψε τι συνέβη όσο εκείνη έκανε την ηλιοθεραπεία της.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα stories της, έδειξε τον Φίλιππο Μιχόπουλο να την καταβρέχει με ένα νεροπίστολο. «Μισή ώρα τώρα προσπαθούσα να καταλάβω αν με καταβρέχουν, αν ψιχαλίζει ξαφνικά, αν με…πουλιά ή αν με φτύνουν να μη με ματιάσουν…», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Το ζευγάρι παραμένει full in love και δεν το κρύβει!

Read More

And More