Αθηνά Οικονομάκου: Πρέπει να δεις τους απίστευτους κοιλιακούς της, 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Πρέπει να δεις τους απίστευτους κοιλιακούς της, 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της [pics] | tlife.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν 7 μήνες έφερε στον κόσμο της το πρώτο της παιδί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο γεγονός που πλημμύρισε τις ζωές τους με απεριόριστη ευτυχία. Η Αθηνά διέθετε ανέκαθεν άψογες αναλογίες και αυτός είναι ο λόγος που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όλοι πιστεύαμε πως έχει πάρει ελάχιστα κιλά.

Την αποκάλυψη του αριθμού των κιλών της έκανε η ίδια τον περασμένο Μάιο μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καθώς ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 23 κιλά και δύο μήνες μετά είχε καταφέρει να χάσει τα 15. Με σωστή διατροφή και γυμναστική η Αθηνά έφτασε στα κιλά που επιθυμούσε χωρίς ωστόσο να κάνει τρελές στερήσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Αθηνά βρέθηκε γι’ ακόμα μία φορά στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μπορεί η ίδια να μίλαγε για το γάμο και την οικογένειά της όμως κανείς δεν μπόρεσε να μην προσέξει τους κοιλιακού της αφού «έκοβαν» την ανάσα. 7 μήνες μετά τη γέννηση του πρίγκιπά της, η όμορφη Αθηνά έχει επανέλθει πλήρως στην παλιά της σιλουέτα ενώ φαίνεται πιο γυμνασμένη από ποτέ. Το crop top που επέλεξε να φορέσει μας έδωσε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω:

READ more