Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία και το μήνυμα στα social media, μετά τη γέννηση του γιου της!

Tα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, η Αθηνά Οικονομάκου  έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.310 γραμμαρίων, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, Θοδωρή Λιακάκο όλα πήγαν υπέροχα. Η Αθηνά και ο Φίλιππος έγιναν για πρώτοι φορά γονείς και δεν μπορούν να είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι!

Η γλυκιά μητέρα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο Ιασώ και στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή τόσο ο άντρας της ζωής της, όσο και η μητέρα της. Το μεσημέρι του Σαββάτου, μαζί με τον πρίγκιπά της, πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι και οι τελευταίες μέρες είναι οι πιο ευτυχισμένες της ζωής της.

Μέχρι σήμερα, δεν είχε ποστάρει τίποτα στα social media αλλά πριν από λίγο έκανε δυναμικό come back, βάζοντας μια φωτογραφία της κι έχοντας αγκαλιά ένα από τα δώρα του μπέμπη της, γράφοντας: “No filter, no make up… just happiness
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη ,τις ευχές και την στήριξη σας !!Μα πιο πολύ απ´όλους θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό γιατρό μου Θεόδωρο Λιακάκο, την μοναδική μαία μου Πασχαλιά Γρίβα και τον Όμιλο Ιασώ!”

Και λίγο πριν μας έδειξε και το τσάι που απολμβάνει σε κούπα του brand της.

Read More

And More