Αθηνά Οικονομάκου: Το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το μωρό της και το νέο μυστικό project που ετοιμάζει!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει φτιάξει τη ζωή της όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί και ακόμη καλύτερα. Η αγαπημένη ηθοποιός από την ημέρα που έγινε μητέρα άλλαξε προτεραιότητες και ο Μάξιμος έγινε τα πάντα για εκείνη. Η όμορφη Αθηνά και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και ο ενός ετών γιος τους, τους έχει ξετρελάνει! Λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σαντορίνη, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και μίλησε για το προσωπικό της στυλ, τον γιο της Μάξιμο ενώ αποκάλυψε ότι πρόκειται να κάνει μια ανακοίνωση στις επόμενες εβδομάδες.

Πώς είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου, ο προσωπικός της χώρος; “Ζω στα βόρεια προάστια. Είμαι χαρούμενη γιατί έχω κήπο, αναπνέω καθαρό αέρα και όσο γίνεται βρίσκομαι κοντά στη φύση. Την διακόσμηση του σπιτιού την ανέλαβα εγώ, με τη βοήθεια και τη σύμφωνη γνώμη του Φίλιππου. Και οι δύο αγαπάμε τον μινιμαλισμό. Κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το χρώμα να κάνει την εμφάνισή του μόνο για να δώσει την απαραίτητη ζωντάνια. Δεν αγαπάμε τις υπερβολές ούτε τα βαριά έπιπλα. Αγαπημένη μου γωνία είναι το σαλόνι γιατί εκεί μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας και περνούμε χαλαρές στιγμές. Ως γυναίκα, βέβαια, αγαπώ πολύ το βεστιάριο όπου έχω τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ενώ το δωμάτιο που μπαίνω και χάνομαι είναι του γιου μου”.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι fashion icon! Η ίδια αποκαλύπτει ότι παρακολουθεί τα πάντα σχετικά με την μόδα, αλλά δεν την ακολουθεί πιστά: “Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζουν τα πάντα ούτε προσπαθώ να προσαρμοστώ στις τάσεις. Αντιθέτως, προσαρμόζω τη μόδα στο δικό μου στυλ. Το στυλ μου είναι rock glam. Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ με ρομαντικά φορέματα και πολύ girly ρούχα, επίσης δεν αγαπώ τις υπερβολές”.

Η Αθηνά παραδέχεται πώς από τη στιγμή που έγινε μητέρα ξεκίνησε μια νέα ζωή για εκείνη. “Ανοίγει ένα νέο και άγνωστο κεφάλαιο, με δυσκολίες αλλά και μαγικές στιγμές. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί ο Μάξιμος είναι ένα υπέροχο και εύκολο μωρό. Δεν μας έχει ταλαιπωρήσει καθόλου. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, σε μικρότερη ηλικία, ήταν με το φαγητό. Έτρωγε σχεδόν με κλειστό στόμα και με εμάς να δίνουμε καθημερινά παράσταση. Πλέον, όμως, δεν μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Ο Μάξιμος είναι ένα πολύ χαρούμενο και κοινωνικός παιδί, που δίνει χαρά σε όλους. Οι φίλοι μας τον αποκαλούν από τώρα “κολλητό” και όταν βγαίνουμε και δεν τον έχουμε μαζί μας κάνουν παράπονα. Η δική μας καλύτερη στιγμή είναι το βράδυ, όταν τον ταΐζω και είναι πια ήρεμος, γαλήνιος, γλυκός, τρυφερός και χάνεται στην αγκαλιά μου για να κοιμηθεί” λέει και τα μάτια της λάμπουν.

“Σε λίγο καιρό θα δείτε από εμένα μια μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Σίγουρα δεν αφορά όλα όσα έχω κάνει ως τώρα, είναι ένα νέο πρότζεκτ που πιστεύω, επίσης πολύ και εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένη και θέλω να το μοιραστώ αλλά… κρατιέμαι. Έως το τέλος του Ιουνίου θα έχει ανακοινωθεί”, αποκάλυψε στο περιοδικό η δημοφιλής ηθοποιός.

Read More

And More